dimarts, 31 de gener del 2017

Chess



L’assignatura de “chess” es realitza seguint els principis del CLIL (Content and Language Integrated Learning). Es dona un basat en els principis fonamentals de les intel·ligències múltiples de Howard Gardner. En aquesta assignatura desenvolupem hàbits socials com el respecte, la paciència, la responsabilitat, respectar normes ,l’ autonomia, la perseverança , l’ autoestima, la tolerància ,l’ autocontrol, la humilitat, la cortesia ,l’ amistat, l’ assumpció de la derrota, i el treball en equip.

A més a més els alumnes desenvolupen habilitats mentals com : codificar/ descodificar, la resolució de problemes, càlcul, comparacions, diferenciacions, visualització d’elements, observació, classificació , l’atenció, la projecció, la concentració, la memòria, la planificació i sobretot la intuïció.
Dins d’aquesta assignatura treballem conceptes de matemàtiques i llengua. Les quals ens permeten treballar les següents intel·ligències múltiples: la lingüística, la lògico-matemàtica, l’espacial, la intrapersonal i la interpersonal.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada